MORE

Street Fighter 5 soseste in februarie

Street Fighter 5 se apropie vertiginos de lansare. Capcom a dezvaluit ca ne mai despart numai 4 luni de ziua in care veti putea intra din nou in bentita rosie a lui Ryu.

Data de lansare a lui Street Fighter 5 este 16 februarie 2016, o zi in care fanii seriei se pot bucura de sistemul de lupte actualizat creat de Capcom, atat pe Playstation 4, cat si pe PC. Cine vrea acces la beta poate sa faca precomanda jocului.

Cu aceasta ocazie Capcom a lansat si un nou trailer pentru Street Fighter 5, prin care au dezvaluit un personaj clasic pe care il veti putea controla in ring, Dhalsim!

Batranul yoghin are un aer ceva mai venerabil de aceasta data, reusind intre Street Fighter 4 si 5 sa creasca o barba alba. Desi, ar putea fi funingine, din moment ce Dhalsim se ocupa foarte mult cu scuipatul de foc. Sau ar putea fi din azbest, astfel explicandu-se de ce nu ii arde barba atunci cand scuipa bile imense de foc. De asemenea, Dhalsim are acum un turban.

Street Fighter 5 va fi lansat cu 16 personaje, urmand ca inca 6 sa fie adaugate pe parcursul anului urmator. Partea buna, aceste personaje nu vor fi livrate ca DLC platit, ci deblocabile folosind monede care pot fi castigate prin indeplinirea de obiective in meciuri. In concept, va puteti gandi la ele ca la misiunile din Hearthstone, doar ca implica Zangief si ceva neplacut intamplandu-se oponentului.

[DSO Gaming]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close