PC&Consoles

Street Fighter 5 primeste un update mare

Street Fighter 5 a fost lansat intr-o stare nu tocmai buna. Simplu spus, nu trebuia sa fie lansat cand a fost lansat, dar Capcom a vrut sa aiba jocul pe piata pentru ca cei care participa la EVO sa aiba pe ce sa se antreneze. Dar cel putin jocul este reparat.

Update-ul din luna martie al lui Street Fighter 5 adauga un numar mare de imbunatatiri jocului, care vizeaza atat jucatorii vechi, cati si pe cei care abia acum au luat contactul cu seria.

Ca urmare, tutorialul a fost extins pentru a explica o serie de concepte care sunt caracteristice doar lui Street Fighter 5, cum ar fi modul in care functioneaza cadrele de invincibilitate. Tutorialele sunt impartite pe trei categorii, pentru incepatori, intermediari si avansati.

Modul de multiplayer capata optiunea de-a juca pana la a treia victorie din 5 meciuri la modul ranked, lobby-uri de 8 jucatori si abilitatea de-a ramane ca spectator in acele meciuri.

Primul personaj de DLC a fost si el adaugat, Alex din Street Fighter Alpha. Acesta va fi disponibil pentru 100  de mii de Fight Money, din moment ce inca nu a fost implementat suportul pentru a cumpara DLC cu bani reali. Alex va fi acompaniat pe parcursul anului de inca 5 alte personaje noi.

Update-ul este gratuit, asa ca il veti putea descarca in acest moment pe Steam.

[Tech Raptor]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button