STIRI IT

Street Fighter 5 are parte de un trailer cinematic

Street Fighter 5 este la numai o saptamana distanta, asa ca varianta integrala a trailer-ului sau a fost lansata.

Conform traditiei, acest trailer este si intro-ul lui Street Fighter 5, fiind menit sa prezinte personajele principale in noua lor infatisare, alaturi de cele noi.

Desigur, melodia de fundal poate ca nu este la fel de glorioasa precum Indestructible si Volcanic Rim a lui Street Fighter 4, dar isi face treaba suficient de bine.

Street Fighter 5 reprezinta o schimbare foarte mare pentru serie, deoarece pentru prima data in istoria francizei, Capcom a inteles cum sa lanseze continut nou. In loc sa faca cel putin trei variante ale aceluiasi joc si sa fragmenteze comunitatea de multiplayer, de aceasta data va exista un singur Street Fighter 5. Fara Ultra, fara Turbo, fara Arcade Edition sau Hyper Remix sau Tournament Edition. Noi luptatori, nivele suplimentare si echilibrari vor fi adaugate acestui joc, aproape de parca s-ar fi inventat in ultimul deceniu internetul si conceptul de update.

Street Fighter 5 va fi disponibil pentru PC si Playstation 4. O varianta de Xbox One ar putea fi lansata in viitor, dar momentan nu a fost anuntata una.

Si daca tot sunteti aici, aruncati o privire si peste intro-ul lui Street Fighter 4, care era pur si simplu glorios!

https://youtu.be/fl0FkAXivEc

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button