STIRI IT

Street Fighter 5 ar putea primi un mod Arcade

Varianta de lansare a lui Street Fighter 5 arata mai mult ca varianta Beta, in ceea ce priveste continutul, a unui joc pentru a carui lansare inca mai aveti de asteptat cateva luni. Cu toate acestea, Capcom sustine ca lucrurile se vor imbunatati, iar mai multe moduri de joc vor fi adaugate.

Intr-o declaratie pentru Forbes, un reprezentant al Capcom a mentionat ca echipa investigheaza acum posibilitatea adaugarii unui Arcade Mode pentru Street Fighter 5 si ca mai multe informatii vor fi anuntate in curand.

Asta nu a fost o confirmare… practic nu a fost nici macar o promisiune, dar este cel putin recunoasterea faptului ca Street Fighter 5 duce lipsa de cateva lucruri importante, cum ar fi modul de joc pe care il are cam fiecare joc de lupte… in mare parte pentru ca genul isi are geneza in salile de Arcade.

Daca nu sunteti la curent cu jocul, momentan Street Fighter 5 are un sistem de lupta excelent, pe cat de bun se astepta publicul sa fie, dar la stabilitatea serverelor si la continut este foarte saracacios.

Partea de poveste este pusa acolo doar de forma, fiindca va fi lansata toata abia la vara, tutorialele sunt cam inutile si modul de anduranta este… bine, asta este OK.

Asa ca daca doriti un joc la fel de complet ca Street Fighter 4, va mai trebui sa asteptati cateva luni.

[Gamewatcher]
Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close