Gaming

Streamer japonez de Minecraft isi da foc la casa in timpul unui livestream

Atunci cand eram mici, bunicii si parintii ne-au invatat ca nu este cea mai buna idee sa ne jucam cu focul. Un lucru pe care un streamer japonez de Minecraft nu l-a bagat la cap, acesta reusind in timpul unui live stream sa isi aprinda bricheta, dupa care un morman de servetele si la final intreg apartamentul, dovada clara ca focul mistuitor numit Minecraft inca arde tare in inimile fanilor.

Mai in gluma, mai in serios, situatia este destul de sumbra pentru streamerul japonez, Daasuke, pentru ca acesta este numele sau, ramanand in acest moment impreuna cu familia sa pe drumuri. Acesta, in timpul stream-ului s-a decis ca este o idee buna sa-si prezinte noua bricheta pe baza de ulei, bricheta care nu prea a inteles cum functioneaza, rezultatul putandu-se vedea in clipul de mai jos incepand cu timecode-ul 4:45.

Potrivit informatiilor preliminare, streamer-ul de 40 de ani a ramas fara casa, impreuna cu mama sa de 73 de ani, tatal sau de 68 de ani si o ruda de 62 de ani, acestia din urma fiind spitalizati.

Un singur lucru am invatat din acest clip video! Faptul ca in timpul unui stream nu te joci cu: tine, cu scaunul cu rotile, cu 4chan si nu in ultimul rand cu focul!

[Kukulu]

Articole asemanatoare

Back to top button