TECH

Sticlele Selfie Coca-Cola nu au fost gandite prea bine!

Departamentele de marketing scot uneori concepte care te lasa cu gura cascata, idei care revolutioneaza piata si fac cumparatorii sa fie atenti la un anumit brand. Pe de alta parte, exista si concepte precum… palaria selfie si alte traznai considerate: „inovative”, care te fac sa te intrebi ce a fost in capul celor de la Coca-Cola cand si-au dat acceptul pentru acest minunat concept.

Coca-Cola Israel a pus cap la cap dispozitivul, acesta putandu-se pozitiona pe fundul oricarei sticle de Coca-Cola, atunci cand doresti sa faci un selfie, tot ceea ce trebuie sa faci este sa bei din sticla, aceasta fiind uploadat si catre canalele de social media ale companiei.

Echipa din spatele conceptului se numeste  Gefen Team, iar produsul a fost prezentat in cadrul festivalului Coca-Cola Summer Love, acestia sperand ca selfieurile sa ajunga pe Twitter, SnapChat sau Facebook.

O singura problema cu intreg conceptul de: Ridica sticla la 70 de grade si trage o poza pe Facebook… Un istet iti poate lua poza si cu un pic de photoshop rudimentar poate adauga o serie de elemente care pot transforma fotografia dintr-un selfie Coca-Cola, intr-un selfie PornHub. Nu de aia avem prieteni… sa faca misto de noi pe social media? 27c0579dda6fcfa0aa137ec4cb63741f 59cbfd2ddf25acd787efd204520094af

[businessinsider]

 

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button