GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Stellaris în sfârșit capătă arme apocaliptice

Galaxia pe care o puteți genera în Stellaris se apropie de sfârșitul său logic, la mâinile oricui a descoperit acea chestie care poate să strivească planete.

Paradox anunță Apocalypse, un nou expansion pentru jocul de strategie spațială, menit să includă mai multe metode prin care universul poate fi nimicit. Adică, altele pe lângă AI-uri recalcitrante și acea rasă extra-dimensională pe care o poți supăra foarte ușor.

Expansion-ul adaugă un echivalent pentru tradiționalul Stelar Converter din Master of Orion 2, care are să vă permită să crăpați planete în bucăți. Nu va fi singura armă gândită pentru a recrea o scenă celebră din Star Wars, și nu este singura amenințare cu care va trebui să vă obișnuiți. Veți mai avea parte de bande de pirați spațiali care pot fi angajați ca mercenari, dar care se mai pot unifica spre finalul jocului, formând o coaliție care acum are foarte mulți bani, pentru că în ultimele decenii cineva tot i-a plătit și i-a înarmat foarte bine.

O serie de alte îmbunătățiri vor fi adăugate, precum și opțiuni mai non-violente de expansiune. Jocul de bază va primi cu această ocazie câteva schimbări.

Stellaris Apocalypse va fi disponibil pe la începutul acestui an. O dată exactă nu a fost dezvăluită.

[Blue’s News]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button