GamingMobileȘtiri IT

Stellaris Galaxy Command a fost scos din funcțiune

Oops

Seara trecută, Paradox Interactive a dezvăluit un nou joc de mobil. Stellaris Galaxy Command era disponibil în Early Access pentru Android și iOS. Era. Acum nu mai este. De ce? Plagiatură!

La puțin timp după ce jocul a fost publicat, iar articolul cu anunțul său a fost redactat pe acest site, a ieșit la iveală ceva foarte hazliu. Adică, pe lângă faptul că dacă jocului îi sunt negate privilegiile necesare pentru a funcționa, se auto-identifică folosind numele Nova Empire, în loc de Stellaris Galaxy Command. Nova Empire fiind celălalt joc foarte, foarte similar produs de studioul Gamebear.

Cei care au început să se uite mai cu atenție pe imaginile jocului au dat peste această minunăție:

O analiză minuțioasă a imaginii relevă câteva similarități suspecte ale tancurilor și ale mașinii cu cele din Halo. Nu doar asta, dar sigla UNSC este foarte clar vizibilă pe tancuri. Apoi, imaginea arată cam ciudat, acea rampă mergând către nicăieri, aproape de parcă ceva a fost îndepărtat din ea.

De aceea nu a fost o prea mare surpriză când a fost găsită și imaginea completă, ce provine din Halo 4.

Mai este și o siglă ce pare să fi fost împrumutată de altundeva.

În acest moment jocul nu mai este disponibil nici pe iOS, nici pe Android, echipa de la Paradox promițând să ia jocul la mână pentru a verifica dacă nu mai sunt prezente astfel de greșeli în joc. Deși, să iei munca altuia și să o modifici în mod intenționat nu prea este o greșeală. Paradox și-a cerut iertare pentru incident. Încă nu a venit o declarație de la dezvoltatorul Gamebear.

Probabil este ceva în aer toamna ce face companiile de jocuri de PC să o dea cu stângu’ în dreptu’ pe mobile.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button