MORE

Stellaris are un multiplayer masiv

Fanii genului 4X Spatial si al genului Grand Strategy marca Paradox vor avea foarte multe de facut in viitorul apropiat, in special in multiplayer, pentru ca Stellaris va fi masiv!

In ultima saptamana, Paradox a decis sa ofere catorva publicatii ocazia sa testeze jocul, iar ce aveau de spus chiar suna foarte interesant in ceea ce priveste modul de multiplayer.

In Stellaris se vor putea ingramadi pana la 32 de jucatori, desi „ingramadit” probabil nu este termenul corect, din moment ce marimea hartii poate include in jur de 1000 de stele cu planete habitabile.

Jucatorii nu vor trebui sa se lupte doar unu contra unu, pe cont propriu, Stellaris oferind un numar mare de optiuni diplomatice si de organizare, precum formarea unei federatii galactice.

In cadrul acestei federatii, jucatorii isi pot vota un lider care poate fi schimbat periodic, iar acest lider va prelua controlul asupra componentei diplomatice pentru toti participantii federatiei. Se aseamana in concept cu sistemul de vasalitate din Crusader Kings 2 sau Europa Universalis, doar ca aici nu esti fortat in robie.

Stellaris nu are inca o data de lansare, dar veti sti cu siguranta cand va fi lansat, pentru ca cea mai mare parte din oamenii care adora strategiile spatiale se vor disparea in mod spontan de la munca pentru o saptamana sau doua.

[PC Gamer]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close