PC

SteelSeries lansează o tastatură cu suport integrat pentru Discord

Ați pierdut vreodată un mesaj în Discord pentru că ați fost prea concentrați pe alte lucruri? SteelSeries aparent pare să creadă că aceasta este o problemă majoră, astfel încât a integrat notificările de chat de pe Discord în tastatura sa mecanică Apex M750, care poate fi configurată cu ajutorul software-ului care o însoțește. Aceeași funcție este disponibilă și în modelul fără tastele numerice din dreapta, Apex M750 TKL.

Noua tastatură de dimensiuni reduse destinată competițiilor înlătură pad-ul numeric din dreapta ce se regăsește pe modelul mai mare, pentru un aspect mai compact, cu o lățime redusă de la 454 mm la 370 mm, și o profunzime redusă de la 46,7 mm la 35 mm. Conform specificațiilor tehnice, modelul mai scurt este și mai înalt, situându-se la 160 mm, comparativ cu modelul mai mare, care are o înălțime de 153,5 mm.

Într-un comunicat de presă, SteelSeries declară:

Tastatura a fost concepută pentru esporturi competitive. Designul său durabil și mărimea mică sunt ușor de transportat la turnee sau evenimente fără teama de a fi deteriorate. Designul fără 10 taste optimizează distanța dintre tastatură și mouse, apropiind mâinile jucătorilor, pentru a îmbunătăți ergonomia pe parcursul sesiunilor lungi de jocuri.

Toate celelalte caracteristici ale modelului Apex M750 TKL sunt identice cu cele din modelul anterior, inclusiv switch-urile QX2. Încă nu se știe sigur ce companie produce switch-urile pentru tastaturile SteelSeries, deși dacă e să ne luăm după zvonuri, acestea ar fi fabricate de Gateron and TTC. Conform unui articol de pe TomsHardware, switch-urile din aceste modele ar fi clone de Cherry MX RGB.

În ceea ce privește specificațiile switch-urilor, acestea au o cursă de 4 mm, un punct de acționare de 2 mm, și au o durată de viață de 50 milioane de apăsări.

Apex M750 TKL poate fi comandat de pe site-ul producătorului la prețul de 140 euro, fiind cu 30 de euro mai ieftin decât varianta Apex M750.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button