Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

SteelSeries lansează o tastatură cu suport integrat pentru Discord

/
/
/
img

Ați pierdut vreodată un mesaj în Discord pentru că ați fost prea concentrați pe alte lucruri? SteelSeries aparent pare să creadă că aceasta este o problemă majoră, astfel încât a integrat notificările de chat de pe Discord în tastatura sa mecanică Apex M750, care poate fi configurată cu ajutorul software-ului care o însoțește. Aceeași funcție este disponibilă și în modelul fără tastele numerice din dreapta, Apex M750 TKL.

Noua tastatură de dimensiuni reduse destinată competițiilor înlătură pad-ul numeric din dreapta ce se regăsește pe modelul mai mare, pentru un aspect mai compact, cu o lățime redusă de la 454 mm la 370 mm, și o profunzime redusă de la 46,7 mm la 35 mm. Conform specificațiilor tehnice, modelul mai scurt este și mai înalt, situându-se la 160 mm, comparativ cu modelul mai mare, care are o înălțime de 153,5 mm.

Într-un comunicat de presă, SteelSeries declară:

Tastatura a fost concepută pentru esporturi competitive. Designul său durabil și mărimea mică sunt ușor de transportat la turnee sau evenimente fără teama de a fi deteriorate. Designul fără 10 taste optimizează distanța dintre tastatură și mouse, apropiind mâinile jucătorilor, pentru a îmbunătăți ergonomia pe parcursul sesiunilor lungi de jocuri.

Toate celelalte caracteristici ale modelului Apex M750 TKL sunt identice cu cele din modelul anterior, inclusiv switch-urile QX2. Încă nu se știe sigur ce companie produce switch-urile pentru tastaturile SteelSeries, deși dacă e să ne luăm după zvonuri, acestea ar fi fabricate de Gateron and TTC. Conform unui articol de pe TomsHardware, switch-urile din aceste modele ar fi clone de Cherry MX RGB.

În ceea ce privește specificațiile switch-urilor, acestea au o cursă de 4 mm, un punct de acționare de 2 mm, și au o durată de viață de 50 milioane de apăsări.

Apex M750 TKL poate fi comandat de pe site-ul producătorului la prețul de 140 euro, fiind cu 30 de euro mai ieftin decât varianta Apex M750.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar