PCȘtiri ITTECHTelefoane

SteelSeries lansează un controller wireless pentru PC, Android și VR

SteelSeries aduc pe piață o versiune nouă a controllerului Stratus, care arată în continuare foarte asemănător cu un controller Xbox One, dar este proiectat să funcționeze atât pe PC-uri cu Windows cât și cu dispozitive Android sau VR. Noul Stratus Duo are atât conectivitate 2.4GHz cât și Bluetooth, un upgrade notabil față de versiunea precedentă, Stratus XL, care accepta numai Bluetooth. Compania susține că Stratus Duo va putea fi conectat în sistem plug and play pe sisteme cu Windows și Android cât și la Oculus Go și Samsung Gear VR.

Pe lângă opțiunile noi de conectivitate, SteelSeries susțin că noul controller beneficiază și de mai multe îmbunătățiri la nivel de funcționalitate. „Am îmbunătățit ergonomia și am folosit componente de calitate superioară precum senzorii magnetici Hall Effect”, au declarat reprezentanții companiei. Tot ei susțin că veți putea juca în continuu 20 de ore sau chiar mai mult cu o singură încărcare. Controllerul poate fi de asemenea conectat prin USB și încărcat astfel în timpul utilizării.

SteelSeries intenționează să lanseze un accesoriu SmartGrip reglabil, care se fixează pe controller, astfel încât să puteți monta un telefon pe el. „Ecosistemul jocurilor continuă să evolueze și să crească dincolo de PC și console pentru a include dispozitive mobile și sisteme VR”, a declarat Tino Solberg, director de tehnologie la SteelSeries. „Stratus Duo permite jucătorilor să navigheze cu ușurință pe mai multe platforme prin tehnologia wireless și Bluetooth pentru a crea o experiență cu adevărat fără probleme”.

Pentru jocurile de pe PC, SteelSeries, Stratus Duo este recunoscut de Windows și Steam ca un controller Xbox. Pe Steam, înseamnă suport pentru mai mult de 5.000 de jocuri. Prețul de achiziție pentru Stratus Duo este de 69,99 euro.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button