MORE

SteamVR are un Developer Edition… si un prim mandru posesor!

Valve a inceput livrarea kiturilor SteamVR Developer Edition pentru dezvoltatori in aceasta saptamana, conform unei postari de pe forumurile SteamVR, postare care apartine lui Chet Faliszek de la Valve.

„Acest prim val include o gama larga de dezvoltatori: de la studio-uri de film importante si dezvoltatori AAA, la echipe mici independente, care lucreaza la primul lor titlu,” spune postarea. „Vom continua sa expediem mai multe kit-uri dezvoltatorilor in primavara si vara.”

SteamVR Developer Edition include casca Vive, 2 statii de baza Lighthouse, o pereche de controllere wireless SteamVR si cabluri si instructiuni care merg mana-n mana cu hardware-ul.

Vrei sa vezi cum arata toate chestiile astea? Ai noroc! Dezvoltatorul Cloudhead Games a postat un videoclip cu un unboxing pentru noul dev kit. Dupa cum puteti vedea printr-o comparatie cu fotografii mai vechi, castile arata un pic diferit de prototipul prezentat la GDC.

Pentru cei entuziasmati de ideea ca ar putea achizitiona unul, tinem sa amintim publicului cam cat a durat pana cand Oculus a anuntat o data estimativa de lansare si cam ce ciclu de dezvoltare anevoios a urmat. Este foarte posibil ca SteamVR sa dispuna de o varianta terminata undeva prin 2019… asta daca avem noroc si HTC nu lucreaza in „Valve Time” !

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button