GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMediaTech&IT

A început Steam Winter Sale 2018

A sosit momentul decisiv al anului 2018 pentru portofelul vostru. Steam Winter Sale 2018 a început, un număr masiv de jocuri fiind acum disponibile la prețuri reduse.

Promoția se va încheia în ziua de 3 ianuarie, așa că aveți o grămadă de timp pentru a profita de pe urma ei, cumpărând la prețuri foarte mici acele jocuri pe care le tot aveți în minte de ani de zile, și pe care probabil le veți juca atunci când ieșiți la pensie. Nu voi lista reducerile, din moment ce sunt câteva mii de jocuri la ofertă în acest moment. Cert este că veți găsi cu siguranță măcar unul care să vă fie pe plac și care să se încadreze în bugetul vostru. Dacă nu… eh, puteți aștepta reducerile de pe Steam de la vară.

Dacă nu vă pasionează atât de mult jocurile în sine, puteți vota pentru Steam Awards 2018, ce includ o varietate de categorii. Fiind vorba de candidați selectați de public, puteți fi siguri că The Witcher 3, un joc vechi de 3 ani, încă se mai află printre concurenții unei categorii.

Apoi mai aveți și surprize. Veți găsi o cabană acum pe Steam care vă oferă în fiecare zi cadouri noi. Nu este vorba de lucruri senzaționale, dar măcar puteți vinde pe Marketplace diversele premii pe care le găsiți.

[Valve]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button