GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Steam trece de 1 miliard de conturi

Steam a sărbătorit recent un eveniment foarte important, a trecut de un miliar de conturi înregistrate. Această reușită subliniază două lucruri foarte importante.

Oricine crede că poate obține tracțiune suficient de multă pentru a se lupta direct cu Steam încă mai are mult de muncă, până și serviciul celor de la Valve având nevoie de un deceniu și jumătate pentru a putea ajunge la acest nivel.

Al doilea lucru important care trebuie luat în considerare este că numărul nu se referă la un miliard de utilizatori. Cea mai conservativă estimare ar fi că fiecare utilizator efectiv de Steam are cel puțin un cont secundar. Realistic, pe lângă conturi secundare, terțiare, plus câte unul nou la fiecare ban de CS:GO, se mai adaugă nenumărate conturi de spambots, plus conturi de boți de trading rămase din vestul sălbatic al pariurilor cu skin-uri.

Cânt totul este cuantificat, Steam are în jur de 90 de milioane de utilizatori activi ce își folosesc contul în fiecare lună, dintre de la o zi la alta sunt activi între 11 milioane și 15 milioane de utilizatori.

Totuși, un miliard de conturi este o reușită care va fi greu de întrecut prea curând de vreun alt serviciu similar.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button