Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Steam suportă Dualshock 4

/
/
/

Valve anunță că de acum înainte veți putea folosi un controller Dualshock 4 pentru a naviga prin Steam și pentru jocurile care se folosesc de Steam Controller API.

Gamepad-ul consolei Playstation 4 are compatibilitate completă cu soluția software făcută de Valve pentru propriul controller, cele două dispozitive având și câteva elemente în comun, cum ar fi suprafețele tactile. Și fiind vorba de un API public, orice dezvoltator de jocuri poate acum să integreze și pe PC suport pentru Dualshock 4, soft-ul se va ocupa de cea mai mare parte din muncă. Toate funcțiile acestui gamepad sunt citite și pot fi atribuite oricărei acțiuni dorește utilizatorul, așa că acea suprafață tactilă și componenta de detecție a mișcării pot fi utilizate pe post de mouse, pentru a emula comenzi de la tastatură și multe, multe altele.

Valve chiar speră să se folosească de această soluție pentru a integra suport pentru mai multe tipuri de controllere, scutind utilizatorii de rând de nevoia de-a tot căuta emulatoare sau drivere realizate de comunitate.

[The Next Web]

 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Linkedin
 • Pinterest

15 Comments

  • Depinde de preferinte din nou. Eu zic ca shadow of mordor sau AC sunt clar mai bune cu gamepad. Sports(fifa like) si car racing iar merg mai ok din gamepad. E parerea mea si eu unul nu am nevoie de precizia mouseului deoarece nu joc la un nivel profesionist. Strategii sau shootere clar mouse si tastatura dar pentru restul gamepad. Bine eu oricum sunt fanboy gamepad ca am jucat si farcry primal pe pc cu gamepadul de xbox 🙂

  • Florin Ungureanu Oo vai, nu imi adu aminte de NFS. Numai din perete in perete mergeam, nu reuseam sa tin masina pe drum drept cu controller. Cu volan e si mai crima, oprit in 0 viraj maxim gen 😀

 1. Ei zic că vor oferi compatibilitate maximă. Nu-i cred până nu o să aud difuzorul de pe DS4 cum îmi gâdilă auzul. Ca concept, nu neapărat calitatea sunetului. Difuzorul şi mufa jack funcționale, şi atunci abia zic că sunt băieți buni.

 2. foarte tare, daca astia de la SCS Software baga suport ptr. ETS2 la SDS4, pai o sa-mi iau joystick… 😀 asa joc dp canapea nu mai tre’ sa stau la pc 😀

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar