PC&Consoles

Steam Summer Sale 2016 incepe pe 23 Iunie

Pentru multi gameri urmeaza o luna iunie plina ochi de incercari grele si decizii limita! Steam Summer Sale 2016 incepe in luna iunie pe data de 23, ceea ce inseamna ca o groaza de gameri vor face eforturi financiare colosale pentru a cumpara un joc care altminteri l-ar cumpara la 59 de euro.

Anuntul nu a fost confirmat de Valve, data oficiala a Steam Summer Sale-ului 2016 fiind inca la stadiul de zvon, totusi, cei de la Steam Database se pare ca au reusit sa afle date prin intermediul unor dezvoltatori Steamworks. 

Site-ul a anuntat pe twitter vestea, adaugand ca sale-ul va dura doua saptamani, dar cu toate ca SteamDB au mai fost o sursa serioasa, nimic nu este batut in cuie, mai ales ca discutam de Steam, care dupa cum stim au prostul obicei sa faca stanga-imprejur pe ultima suta de metri daca lucrurile nu merg corespunzator.

Steam Summer Sale 2016

Nu este prima data cand un eveniment organizat de Valve pe Steam este anuntat in avans sau desconspirat, anul trecut de exemplu Steam Summer Sale-ul fiind anuntat nu de Valve ci de un site russesc. Pe de alta parte, nu vedem de ce trebuie sa ne bucuram ca ii mai cumparam lui Lord Gaben o masina cu care sa ajunga la masina cu care isi traverseaza living-ul.

[Twitter]

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button