GamingPC&ConsolesTech&IT

Steam Summer Sale începe în această seară

Sper că v-ați pregătit portofelul, sufletul și scuzele pentru familie atunci când vă întreabă unde s-au dus banii, pentru că începe marele Steam Summer Sale!

Conform informațiilor oferite de Steam Database, și a faptului că în fiecare an în penultima zi de joi din iunie mereu a început Steam Summer Sale, pot să spun cu certitudine că în această seară, la ora 20:00, va începe marea promoție.

Așa că ar fi bine să faceți de acum o listă cu jocurile pe care ați vrea să le cumpărați… pentru că… bine, nu prea e motiv să faceți o listă, din moment ce toate reducerile de preț sunt valabile pe parcursul a două săptămâni, asta dacă nu cumva vor fi surprize.

Probabil va fi un moment bun să prindeți jocuri precum GTA 5, care e posibil să aibă parte de o reducere de preț ceva mai mare ca de obicei de această dată, fiindcă Red Dead Redemption 2 este pe drum… bine, nu e pe drum pe PC deocamdată, dar, cine știe. Poate vom avea surprize la reducerile de preț.

Ar fi totuși bine să vindeți ce cărți de schimb mai aveți prin inventar, ca să aveți măcar de ceva fonduri adiționale din care să luați măcar câteva jocuri vechi de 20 de ani pe care tot spuneți că le veți juca, dar tot uitați de ele.

De asemenea, poate vom afla în sfârșit pentru ce era cutia aia de carton care putea fi obținută la evenimentul surpriză de luna trecută.

[Steam Database]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button