GamingRSS PaginaDeMedia

Steam Summer Sale 2021 va începe de săptămâna aceasta

Tuturor ne place să scrollăm prin ofertele de jocuri și să vedem titluri aflate la reduceri masive. Cam așa stau lucrurile în cazul reducerilor importante de pe Steam, iar Steam Summer Sale 2021 este chiar după colț. Vestea vine din partea Steam Database, o sursă cunoscută pentru acuratețea predicțiilor cu privire la aceste perioade.

Din câte se pare, Steam Summer Sale 2021 va începe de săptămâna aceasta, de pe 24 iunie. Cei de la Valve nu au anunțat nimic oficial, însă sursele menționează și că, din punct de vedere tematic, Summer Sale 2021 se va concentra pe ideea de murder mystery. Probabil de aceea foarte mulți utilizatori au început să colecționeze acele Mystery Badges lansate de curând.

Lumea se așteaptă ca Steam Summer Sale 2021, desfășurat în perioada 24 iunie – 8 iulie, să ofere reduceri atât pentru titluri indie, cât și pentru jocuri triple-A importante. Până atunci, astăzi este ultima zi a evenimentului Steam Next Fest, care aduce cu sine destule reduceri îmbietoare.

Steam Summer Sale 2021 pare să facă parte dintr-un tipar

Steam Sales sunt un secret pe care Valve îl păstrează cu sfințenie. Într-un weekend, cu o ocazie anume, aniversarea vreunei francize, ziua de naștere a cuiva din rândul unei companii, nu știi când un Publisher Sale sau când Steam Sale lovește. Însă oamenii au încercat să vină cu predicții și cu algoritmi bazați pe ce au găsit ei atunci când au luat ei la puricat reducerile anterioare.

Unii au descoperit ceva. De regulă, un Steam Sale începe în a treia sau a patra joi a lunii respective, cu excepția reducerilor de toamnă și de Black Friday, acelea având loc miercurea. Iată care ar putea fi perioadele următoarelor reduceri, cu mențiunea că predicția pentru Steam Summer Sale 2021 pare destul de precisă:

  • Steam Halloween Sale 2021: sfârșitul lui octombrie;
  • Steam Black Friday/Autumn Sale 2021: cel mai probabil pe 24 noiembrie;
  • Steam Winter Sale 2021: decembrie.

Șmecherii și-au dat seama că cele mai bune Steam Sales de pe urma cărora te poți alege cu o pradă generoasă sunt cele de vară și de iarnă, unde dai de discount-uri solide. Ca durată, tot acestea țin cel mai mult, adică două săptămâni, față de restul care durează doar o săptămână.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button