GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMediaTech&IT

Steam Summer Sale 2019 a început

A sosit momentul pentru panică maximă, pentru că Steam Summer Sale 2019 a început, numit de această dată Steam Grand Prix.

Evenimentul se va desfășura între 25 iunie și 9 iulie, așa că aveți timp suficient cât să decideți ce jocuri vreți să cumpărați și dacă prețul vă convine. Pe lângă reducerile în sine, cum ar fi cea a lui GTA 5, care acum costă 15 euro, aveți parte și de un eveniment special, cu tematica unei curse.

În cadrul marelui premiu Steam, veți avea posibilitatea de a vă înscrie la una din echipele colorate, completând misiuni ce vă vor oferi diverse puncte. Aceste puncte vor fi folosite pentru a îmbunătăți șansele echipei voastre de a câștiga. Dacă veți avea o contribuție, atunci veți mai primi și niște tokens ce pot fi cheltuite la boxe pentru recompense diverse, în mare parte estetice. Cu o excepție, dacă strângeți 15000 de tokens, veți debloca reduceri și mai mari la magazin.

Nu doar asta, dar cei se află printre primele trei echipe din fiecare zi a evenimentului ar putea câștiga în mod aleator un joc din wishlist-ul lor de pe Steam.

Așa că ar fi bine să îndepliniți pe cât mai multe misiuni puteți, dacă vreți ca echipa voastră să câștige și să fiți recompensați cu un joc gratuit, sau măcar cu satisfacția de a ști că ai altceva de făcut al acest Steam Sale decât să îți golești portofelul.

[Valve]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button