GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Steam Spring Cleaning aduce jocuri gratuite și multe noutăți

O seară fericită tuturor, în special în cazul în care vreți să butonați ceva gratuit pe Steam, sau să obțineți recompense inedite. Acum câteva minute a început Steam Spring Cleaning 2019, acel eveniment nou introdus de Valve prin care vi să dă ocazia să retrăiți tinerețea voastră, când tot ce aveați pe cont era Half-Life 2: Deathmach, fiindcă era singurul joc pe care îl puteai primi gratuit pe Steam, dacă luai o placă video.

Până pe 28 mai veți putea colecta insigne felurite dacă rejucați titlurile pe care le aveți indicate în listele afișate pe Steam. Apoi, mai puteți câștiga o serie de trofee în cazul în care îndepliniți obiectivele adiționale ce sunt sugerate de Steam, la categoria de proiecte. Mâna sus dacă aveți Half-Life 2: Deathmach la „Blast from the Past”.

Apoi, mai este și o mică promoție super-specială în acest moment. Găsiți acum nu mai puțin de 7 jocuri gratuite acum pe serviciul de distribuție digitală. Aveți Dead by Daylight, Endless Space 2, Grim Dawn, Don’t Starve Together, Black Desert Online Remastered, Assetto Corsa și Left 4 Dead 2. Jocurile acestea mai sunt acum disponibile și la preț redus, dacă vreți să le butonați dincolo de acest week-end.

Spor la speologie prin biblioteca voastră.

[Steam]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button