MORE

Steam si-ar putea schimba dramatic si cat de curand interfata

Steam si-ar putea schimba cat de curand interfata in mod dramatic. Asta conform SteamDB, care a detectat pagini CSS si au scotocit prin serverul de translatie Steam. Investigatia lor a descoperit referinte la noi optiuni de sortare a contentului, un nou „comportament” de frontpage si o varietate de imbunatatiri.

Mai jos aveti o lista cu ce a fost gasit :

  1. Content Curation : as ar permite indivizilor/grupurilor sa recomande jocuri urmaritorilor lor. Seamana cu actualul sistem de content review, dar ar fi integrat in totalitate in pagina Store principala. Valve s-a indepartat din ce in ce mai mult de „sortarea” platformei lor, deci, ar avea sens faptul ca ar indrepta aceasta responsabilitate catre utilizatorii lor.
  2. Discovery Que : va functiona ca si Greenlight, oferind o selectie de jocuri pe preferintele si filtrele tale.
  3. Followed Games : va inlocui grupurile oficiale de jocuri – ai posibilitatea de a urmari jocurile insele.
  4. Owned Highlighting : o iconita ce va aparea langa jocurile detinute de tine/din wishlist – nepermitandu-ti sa fii ceva de genul „oh, jocul acesta e ieftin, am sa il cumpar” si apoi sa fii „oh, deja il detin”. Aceasta functie e oferita de multe aplicatii third party cum ar fi Enhanced Steam.
  5. Two Step Authentication : noi metode de autentificare Steam Guard. In afara de adresa de email, SteamDB ne comunica referinte la un SteamMobile app si la Google Authenticator ca alternative.
  6. Search Revamp : mai multe optiuni de cautare, cum ar fi taguri, atribute, numar de jucatori si sistem de operare.
  7. Personalised Frontpage : mai mult control asupra jocurilor ce apar pe pagina store, de exemplu, aparitii noi, aparitii noi populare, jocuri care nu sunt in contul tau, sau dlc-uri pentru jocuri pe care deja le detii.

Toate datele de mai sus au fost decoperite in baza de date Steam si inca nu exista o confirmare sau infirmare din partea celor de la Valve. Asta nu inseamna ca interfata nu isi va schimba aspectul, mai ales ca in ultima vreme Steam doreste sa acapareze nu numai monitoarele PC-urilor, dar si social media, streaming-ul online, ba chiar si un sistem similar cu Netflix si iTunes, de unde utilizatorul sa poata cumpara sau inchiria filme, muzica sau seriale. Noul update are ceva logica in lumina deciziilor luate, avand in vedere recenta schimbare in Beta a librariei Steam, care permite oamenilor sa selecteze multiple jocuri ca sa le categorizeze, dar si sa isi adauge muzica si filme.

frontpage recommended_new recommended_old search

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button