PCPC&Consoles

Steam se pregătește de schimbări majore

Steam pare că va primi un facelift major în curând, deoarece câteva fișiere foarte interesante au fost descoperite în baza de date a serviciului de distribuție creat de Valve.

Compania a lansat de atunci un update prin care a șters imaginile, dar acestea au fost păstrate pe internet și arată schimbări majore la modul în care arată interfața sa și nu numai. Este doar o machetă, așa că forma finală probabil nu va arăta exact așa, dar avem măcar o idee despre direcția în care Steam se îndreaptă.

Conform imaginii de mai sus, serviciul de distribuție ar urma să primească suport pentru forme de media noi, precum benzi desenate și seriale de televiziune. Muzica este acum trecută într-un loc ceva mai proeminent, existând deja suport pentru playback din Steam, dar serviciul nefiind tocmai iTunes când vine vorba de distribuție. Apariția serialelor de televiziune nu ar fi tocmai neașteptată, din moment ce Steam deja vinde filme de mult timp.

Valve încă nu a făcut o declarație oficială despre ce intenționează, din moment ce Valve nu face asta vreodată. Valve este Valve, și ca urmare totul vine ca o surpriză, urmat de clienți nemulțumiți și patch-uri.

Imaginea cealaltă indică o posibilă schimbare și pentru paginile jocurilor individuale.

[PC Gamer]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Trebuie sa se apuce Amazon de un competitor pentru Steam ca cei de la Valve sa faca update la interfata grafica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button