PC&Consoles

Steam schimba review-urile utilizatorilor

De cand Steam a introdus functia de User Review, serviciul a devenit mult mai facil pentru depistarea jocurilor care sunt cu adevarat groaznice si ar trebui evitate, iar alte ori ne-a adus adevarate opere de arta lirice precum:

10/10
Would Rush B again.

Primiti 5 puncte daca stiti de la ce joc era acel review. Iar acum, Steam User Reviews primeste o imbunatatire considerabila.

Valve a implementat un nou mod prin care review-urile sunt afisate, unul care reflecta natura schimbatoare a produselor. De acum inainte, recenziile sunt impartite in doua categorii: totale si recente, fiecare avand un rating separat. Astfel, daca jocul s-a schimbat de cand a fost lansat, iar recenziile vechi nu ii mai reflecta calitatea, se va putea vedea asta din review-urile facute de utilizatori in ultimele 30 de zile, care sunt afisate separat.

Pe langa asta, acum poti vedea review-uri scrise in orice limba, ceea ce ar trebui sa fie util in special la anumite jocuri produse in anumite colturi din lume, care erau fundamental groaznice, dar aveau recenzii pozitive pe care nu le puteai vedea. Exista acum si optiunea de-a bifa o casuta care sa indice ca cel care a facut recenzia a primit jocul gratuit. Nu este obligatorie bifarea sa, dar macar Valve lasa la latitudinea utilizatorului sa decida cat de onest sa fie.

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button