PC&Consoles

Steam schimbă iar cum afișează review-urile

Într-un efort de-a combat obiceiul internetului de-a arunca voturi negative spre un joc, înțelegând asta ca fiind o formă de protest validă, nu o smiorcăială impotentă care nu face altceva decât să inducă în eroare oamenii care cumpără jocuri pentru divertisment, Valve anunță noi schimbări pentru componenta de recenzii a serviciului Steam.

De acum înainte, alături de indicatoarele pentru recepția recentă și cea totală a jocului veți găsi și un grafic. Steam aparent a păstrat minuțios date despre ce voturi s-au făcut când, ceea ce a permis realizarea acestei funcții menite să vă arate exact când a apărut valul de ură/iubire față de un joc.

Această unealtă ar trebui să fie foarte utilă la identificarea momentului exact în care un joc a murit, sau la a vă da seama dacă recepția negativă curentă este din cauza unui update groaznic, sau pentru că streamer-ul preferat a unui grup mic de oameni s-a certat cu dezvoltatorul.

Dacă vreți să aflați mai multe despre procesul prin care acest sistem a fost realizat și ce alte opțiuni au fost explorate de către Valve, vă încurajez să aruncați o privire peste postarea care detaliază noua componentă.

[Gamasutra]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button