Gaming

Steam promoveaza DLC-urile direct in colectia cu jocuri de pe contul tau prin Steam Client Beta

Steam a postat DLC-urile jocurilor pe paginile acestora din Library. Update-ul e vizibil doar utilizatorilor care au instalat Steam Client Beta, ei avand acum posibilitatea de a vedea daca exista continut suplimentar pentru jocurile pe care le au in colectie. Ai fi surprins sa descoperi, de exemplu, un titlu precum Crusader Kings II, care are o droaie de DLC-uri. Sau sa ramai perplex la fereastra de DLC-uri ale lui Dungeon Defenders… 27 de bucati! N-as fi stiut ca-s atat de multe daca nu as fi verificat dupa acest update.

Aplicatia iti permite sa vezi statutul DLC-urilor, daca sunt instalate sau nu, si data la care le-ai cumparat. Apoi exista un buton – Manage DLC, care-ti deschide fereastra de administrare a jocului, acolo unde gasesti tab-urile „General”, „Updates”, Local Files”, „Betas” si, mai nou, „DLC”. Daca nu ai incercat Steam Client Beta pana acum, dar vrei s-o faci, du-te in Setari, pe tab-ul Cont si schimba setarea pentru Steam Beta Update.

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Pingback: Steam promoveaza DLC-urile direct in colectia cu jocuri de pe contul tau prin Steam Client Beta - Tehnologie | BotosaniLife.RO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button