Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Steam primește în sfârșit pagini dedicate dezvoltatorilor

/
/
/
img

Într-un efort de-a face Steam ceva mai ușor de navigat, în special cu influxul de jocuri noi care vor sosi în următoarele luni, Valve a dezvăluit o funcție care parcă ar fi trebuit să facă parte din serviciul lor de ani de zile. Avem acum pagini dedicate dezvoltatorilor.

Funcția este lansată mai întâi în faza beta, cu doar un set de funcții de bază, urmând să primească mai multe caracteristici pe parcursul existenței sale.

Printre componentele de bază ale sistemului se află abilitatea de-a urmări producătorii preferați și de a primi înștiințări prin e-mail atunci când aceștia lansează ceva nou. Iar dezvoltatorii la rândul lor au posibilitatea de-a crea colecții prin care să prezinte mai bine conținutul său către publicul general.

Momentan doar un număr mic de dezvoltatori au pagini dedicate, așa că puteți arunca o privire peste cea făcută de Valve pentru a avea o idee generală despre ce este vorba. Pe parcursul următoarelor săptămâni această funcție va fi extinsă pentru a acoperi toți dezvoltatorii și publisherii de pe platformă.  De asemenea, Valve ține morțiș să amintească dezvoltatorilor să nu încerce să facă review-uri false, fiindcă vor fi dați afară de pe Steam.

[Valve]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar