MORE

Steam OpenVR SDK acum disponibil pentru HTC Vive

Se pare ca saptamana asta este extrem de bogata in anunturi cu privire la HTC Vive. Daca acum doua zile a fost anuntat suportul Unreal Engine pentru casca virtuala Steam, ieri a venit randul lui Steam OpenVR SDK – ce are ca obiect central dezvoltatorii care sunt interesati de noul periferic al celor de la Valve si HTC.

Cei ce doresc acces la SteamVR, mai exact la un devolopment kit, pot aplica pentru unul incepand din acest moment, doar ca procesul ne asteptam sa fie extrem de selectiv. Valve in trecut au fost foarte exigenti, putine produse hardware ajungand la studiourile mici. Chiar si asa, asta nu inseamna ca daca esti un dezvoltator indie nu ai sorti de izbanda.

Steam OpenVR SDK se poate descarca gratuit de aici si ofera suport pentru HTC Vive Developer Edition, dar si pentru SteamVR controller si Lighthouse. Pe langa toate astea, se pare ca tot in acest SDK, se regaseste update-ul pentru SteamVR Unity Engine, curand urmand sa fie adaugat si suport pentru Unreal Engine 4.8.

Daca esti un tanar dezvoltator si vrei sa iti incerci norocul, poti sa aplici chiar acum pentru un development kit, Valve oferind si sansa de a primi un Steam HTC Vive. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa completezi acest formular.

Articole asemanatoare

Back to top button