GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Steam ofera acum reduceri masive prin intermediul Humble Bundle

Toată săptămâna aceasta, Humble Store desfasoara o promotie de jocuri pe PC distribuite de Aspyr, care se pot activa prin Steam.

Acest publisher este specializat în portarile pe Mac și Linux, ceea ce înseamnă că nici măcar nu aveți nevoie de un calculator cu Windows pentru a profita de oferta. Versiunile Windows sunt de asemenea la pret redus, deoarece Humble Bundle distribuie aceste jocuri sub formă de coduri pentru Steam, care sunt deblocabile în toate sistemele de operare PC relevante.

Simulatorul de cucerire a lumii, Civilization VI, este la promotie pentru 32 de euro în această săptămână. Este cazul si pentru iteratiile anterioare ale seriei (mai multe dintre acestea sunt și ele la promotie). Jocul SF de strategie real-time Homeworld Remastered Collection este, de asemenea, la promotie pentru 9,59 euro.

Fanii FPS-urilor cu loot pot cumpara Borderlands 2 pentru pretul de 9,89 euro și Borderlands: Pre-Sequel pentru 9,99 euro. BioShock Infinite costa 7,49 euro, iar Duke Nukem Forever are prețul de doar 3,99 euro. Dacă ați ratat Mafia III care s-a lansat acum doi ani, puteți să-l aveti săptămâna aceasta pentru 9,99 euro.

Multe dintre aceste jocuri au DLC-uri, ediții speciale și season pass la promotie. Deci, dacă sunteți interesati să vedeți ce altceva este redus în această săptămână, puteți arunca o privire pe link-ul de mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button