GamingPC&ConsolesTech&IT

Steam nu va mai vinde filme de orice fel

În cazul în care ați uitat, Valve a început să vândă filme prin Steam acum câțiva ani, o inițiativă ce nu a fost prea bine primită de publicul larg. Și nu spun asta pentru că ar fi primit prea multe huiduieli compania, ci pentru că nu a prea cumpărat multă lume filme pe Steam.

Pe de o parte, ar putea fi pentru că lumea nu intră pe Steam să cumpere filme sau să se uite la ele, pe de alta, ar putea fi pentru că majoritatea filmelor erau limitate doar la anumite locații din lume. În orice caz, nu prea vor mai fi disponibile nicăieri în curând.

Valve anunță că a scos deja de pe magazin secțiunea Video, urmând ca filmele ce nu au legătură cu jocuri să dispară de pe serviciu. Desigur, dacă le-ați cumpărat deja, vor rămâne în biblioteca voastră și veți putea să le vizionați probabil până ce expiră licențierea și Valve trebuie să le șteargă cu totul. Dar asta nu se va întâmpla prea curând.

Decizia celor de la Valve de a renunța la filme este un semn destul de bun că au început să își amintească de faptul că jocurile ar trebui să fie oarecum în centrul atenției. Poate în acest ritm își vor aminti să mai producă unul propriu. Poate unul care se termină în 3.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button