Gaming

Steam Next Fest va avea loc în iunie și îți va pune la dispoziție sute de demo-uri

Valve a anunțat perioada de desfășurare a noii ediții Steam Next Fest. Este un eveniment care le va oferi doritorilor ocazia să încerce o mulțime de demo-uri ale jocurilor viitoare de pe PC. Va avea în perioada 13-20 iunie și pare că vom avea parte de un sezon bogat pe partea de lansări.

Compania promite că Steam Next Fest va aduce laolaltă sute de demo-uri. Deși nu s-a specificat ce titluri vor putea fi încercate în cadrul evenimentul, ar putea fi vorba despre niște lansări foarte interesante, cel puțin la fel ca vara trecută. În același timp, evenimentul dă semne că va fi dedicat în mare parte lansărilor compatibile cu Steam Deck. Ce-i drept, consola handheld a celor de la Valve se bucură de o popularitate imensă și ar fi păcat ca studiourile să nu profite de lumina bună în care se prezintă jucăria.

Steam Next Fest este, deci, programat pentru jumătatea lui iunie, iar desfășurarea în cauză se sincronizează cu organizarea lui E3, cel puțin în teorie. Da, vor fi evenimente exclusiv online, dar ne putem consola cu faptul că 2022 va fi un an foarte interesant pe partea de lansări de jocuri.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button