MORE

Steam Music este oficial in Beta!

Steam Music este un proiect mai vechi al celor de la Valve, acestia dorind sa implementeze un player muzical in Steam de ceva vreme, doar ca tot timpul altceva se dovedea a fi mai important. Bine, nu si un urmator Half Life, dar asta e alta discutie.

In principiu Steam Music este un MP3 player implementat in Steam. Nimic mai mult, nimic mai putin. Functii de baza pe care le gasesti in MediaPlayer Classic, doar ca are interfata Steam asociata cu player-ul si … posibilitatea de a include in libraria Steam muzica de pe hard. Nu e nimic care sa reinventeze roata, dar se poate dovedi extrem de util, mai ales daca luam in calcul Big Picture Mode, care doreste sa fie modul in care Steam intentioneaza sa acapareze sufrageria userilor.

Implementarea serviciului muzical este un posibil prim pas, functiile disponibile fiind de-a dreptul minimaliste, doar o insiruire a albumelor pe care le ai hard si nimic mai mult. Nu exista inca posibilitatea de a realiza playlist-uri sau ceva mai avansat, dar pe viitor vom avea probabil si aceste functii. Poti astfel sa asculti muzica in timp ce te joci fara sa mai folosesti un program 3rd Party, avand tot ce iti trebuie in Steam.

Banuim noi ca urmatorul pas este implementarea in Steam a unui serviciu de achizitie a coloanelor sonore ale jocurilor dar si un player dedicat pentru filme, cei de la Valve avand planuri mari cu SteamOS si SteamBox. Pentru a accesa noua functie, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa fiti inscrisi la Beta-ul acestui proiect in Steam si functia va aparea in Library automat.

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close