MORE

Steam Machine s-ar putea lansa in Noiembrie!

Toamna se numara bobocii in unele colturi ale lumii. In altele, se numara sistemele de gaming Steam Machine. Unul, doi, trei… o mie. Socoteala vine de la Valve, care a anuntat ca intentioneaza sa lanseze Steam Machine in luna Noiembrie a acestui an. In urma cu cateva luni, se vehicula un zvon cum ca Steam Machine urmeaza sa fie lansat in Martie.

Pretul continua sa fie o enigma, dar desi se vehiculeaza mai multe variante, nici una nu a fost confirmata de compania americana. De fapt, Valve a declarat doar ca „pretul va fi la acelasi nivel cu cel al consolelor de jocuri”, iar Steam Machine va fi un sistem „mai performant fata de acestea”. Mult-asteptatul computer de gaming a fost anuntat pentru prima data la inceputul lui 2014, insa de-abia la toamna va fi disponibil spre cumparare. El va fi insotit de un Steam Controller si un dispozitiv denumit „Steam Link”, ce va permite transmisiunea de jocuri de pe PC sau Steam Machine la 1080p/60GHz. Controller-ul si Steam Link-ul vor costa individual 50 de dolari.

In cadrul evenimentului Game Developers Conference de la San Francisco, Valve a prezentat modelul Steam Machine construit in parteneriat cu Alienware si Falcon Northwest si a lansat motorul grafic Source 2, „succesorul motorului Source folosit in jocurile Valve de la lansarea lui Counter-Strike: Source si Half-Life”. Compania a precizat ca Source 2 va putea fi folosit gratuit de dezvoltatorii de jocuri.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button