MORE

A aparut la raft primul Steam Machine in Romania – La doar 5400 de RON la pret redus

Conceptul de Steam Machine a fost demolat si ingropat odata ce au aparut primele teste de performanta facute pe Steam OS.  Rezultatele au relevat faptul ca acest sistem de operare mai are ceva „de mancat” pana sa ajunga mare. Performante slabe, sistemele nu sunt nici ele cele mai puternice de pe piata, iar preturile sunt nejustificat de mari, integratorii oferind doar niste… mini-sisteme cu procesoare low-power si fara optiuni de upgrade. Insa, acesta este doar varful icebergului, stimate cititor.

Recent, pe pagina unui retailer local a aparut prima astfel de masina Steam produsa de Zotac. Aceasta este o firma care, dupa cunostintele noastre si ceva cautari pe Google, nu are o reprezentanta oficiala la noi in tara, in schimb are un punct de desfacere recomandat, conform site-ului producatorului.Steam Machine

Asa a ajuns la noi in tara Zotac ZBOX. Acesta este un Steam Machine dotat cu un procesor Skylake i5-6400T. Are o viteza de 2.2GHz, 8GB DDR3, 1TB HDD, GeForce GTX 960M 3GB, Wi-Fi, Bluetooth si mai vine si cu un Steam Controller. La ce pret? Ei bine, in acest moment acesta oscileaza intre 5400 de RON si 6000 de RON, in conditiile in care sistemul nu ofera nici putere de procesare in plus fata solutiile oricarui  alt integrator sau producator de sisteme, nici macar vreo placa video tapana sau SSD mai mare, pretul fiind fix cel de afara.

Intrebarea noastra pentru comunitate este urmatoarea: te-ar tenta sa cumperi un asemenea sistem la pretul acutal, folosind specificatiile ca punct de discutie si luand in considerare si necesitatile unui gamer in timpul unui joc? Suntem extrem de curiosi cum vede publicul nostru acest fenomen Steam Machine si cata incredere exista in acest concept pe piata locala.

[PCGarage]

 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button