GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Steam Lunar Sale a început!

Este februarie, portofelul vostru probabil s-a recuperat după ravagiile de la sfârșitul anului trecut, iar Steam este foarte popular în China de câțiva ani. Asta înseamnă că a venit timpul pentru o nouă promoție pe Steam, Lunar Sale, ce sărbătorește noul an chinezesc.

Până în ziua de 11 februarie aveți posibilitatea de a pune mâna pe un număr mare de jocuri aflate în acest moment la preț redus pe Steam. Nu voi sta să listez toate jocurile, fiind multe, dar voi menționa că Sniper Elite 4 costă doar 12 euro, XCOM 2 costă 12.5 euro, iar Far Cry 5 costă doar 15 euro, deși n-a fost lansat nici măcar cu un an în urmă.

Alături de promoțiile efective aveți parte și de altceva mai special. Primiți instantaneu 4000 de jetoane, dacă dați click pe acel buton mare cu plicul de pe prima pagină a lui Steam, pe care le puteți folosi pentru a obține diverse chestii cosmetice, emoticoane și nimicuri steamicești.

Dar dacă veți cumpăra cumva jocuri în valoare mai mare de 30 de euro, atunci primiți o reducere de 5 euro. Oferta este valabilă o singură dată, așa că nu sunteți în situația în care fiecare joc de 30 de euro din senin costă doar 25.

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button