GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Steam Lunar New Year Sale 2022 este prima campanie de reduceri a noului an

Steam ne-a obișnuit cu campanii de reduceri din ce în ce mai dese, iar fiecare început de an este marcat de Lunar New Year Sale. Anul care abia a început nu este cu nimic mai diferit și chiar dacă Valve nu a confirmat nimic, informațiile au ajuns pe internet prin intermediul dezvoltatorilor care au aflat din timp despre această campanie.

Așadar, pregătiți-vă portofelele! Steam Lunar New Year Sale 2022 începe mâine, pe data de 27 Ianuarie, ora 20:00. Campania se va desfășura până pe data de 3 Februarie (inclusiv) și cu asta, avem parte de prima sesiune de reduceri din noul an. Bine, Winter Sale s-a întins și peste primele zile din Ianuarie 2022, însă a început în decursul anului trecut.

Reducerile vor fi probabil cam aceleași, cu mici diferențe ici-colo. Chiar și așa, este o ocazie bună să puneți mâna pe unele jocuri pe care poate le-ați ratat în iarnă, atunci când cheltuielile de sărbători erau mai importante. Iar pentru cei care au plasat o pre-comandă pentru Steam Deck, e o șansă bună să-și pregătească librăria de jocuri cu titluri verificate de Valve.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button