GamingMobileȘtiri IT

Steam Link este acum disponibil și pe iOS

Aplicația Steam Link este acum disponibilă pentru iOS, aproape la un an după ce a fost respinsă inițial de Apple. Disponibilă deja pe Android, aplicația permite utilizatorilor să transmită biblioteca Steam către dispozitive Apple, inclusiv iPhone, iPad și Apple TV „prin rețea 5Ghz sau prin cablu Ethernet de la un computer gazdă care rulează Steam„.

Aplicația a fost inițial respinsă de Apple, potrivit unei declarații date de Valve în luna mai a anului trecut. După o aprobare inițială, „Apple și-a revocat aprobarea citând conflicte de afaceri cu regulile pentru aplicații, despre care se presupunea că nu au fost conștientizate inițial de echipa de examinare„, a declarat Valve în 2018. Valve a făcut apel, explicând că aplicația Steam Link funcționează la fel ca o conexiune la distanță dintre calculatoarele aflate în același LAN, similar cu numeroase alte aplicații de tip remote desktop, disponibile deja în App Store. În cele din urmă, acest apel a fost refuzat, blocând astfel lansarea aplicației Steam Link pentru iOS.

Echipa a petrecut multe ore la acest proiect și la procesul de aprobare, așa că suntem foarte dezamăgiți, dar sperăm că Apple își va reconsidera decizia pe viitor.

Și este clar că Apple fix asta a făcut, deși a durat un an. Aplicația nu apare încă în rezultatele căutării App Store, dar o puteți accesa direct de aici.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button