GamingMobile

Steam Link Anywhere permite streaming-ul de jocuri pe mobil

Valve a anunțat încă câteva funcții de service pentru Steam, chiar înainte de GDC. Noua caracteristică Steam Link Anywhere extinde funcția Steam Link, în timp ce un API înlesnește dezvoltatorilor posibilitatea de a oferi conexiuni sigure.

Potrivit anunțului, Steam Link Anywhere este acum în versiune beta și este accesibilă oricui cu firmware beta sau utilizând aplicația beta Steam Link pentru Android sau aplicația Steam Link pentru Raspberry Pi . Va trebui să vă înscrieți în versiunea beta a clientului Steam, apoi vă puteți conecta la orice calculator selectând „Other Computer” din căutare. Acest lucru vă va permite să vă conectați și să jucați jocurile de oriunde fără o rețea locală, dar este limitată la utilizatorii cu o viteză mare de upload la PC și o conexiune puternică a dispozitivului vostru pe care aveți instalat Steam Link.

API-ul reprezintă un instrument de infrastructură pentru dezvoltatori prin care aceștia pot oferi jucătorilor conexiuni mai rapide și mai sigure, utilizând aceleași tehnici ca și Valve pentru CS: GO și Dota 2. Aceste noi caracteristici vor fi detaliate mai pe larg la prezentarea Steam Platform Update a celor de la Valve din cadrul evenimentului GDC, ce va avea loc joi, 21 martie la 21:45 ora României.

În timp ce aplicația Steam Link continuă să fie puternică, Valve a încetat producția hardware-ului Steam Link. În acel moment, Valve a spus că intenționează să continue să susțină hardware-ul, precum și versiunile software ale lui Steam Link.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button