GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Steam limitează update-urile automate

Să nu crape totul

Steam tot reușește zilele astea să stabilească record după record de audiență, depășind 23.5 milioane de utilizatori conectați simultan. Însă popularitatea are și un mic dezavantaj, sub forma lățimii de bandă consumată.

Ca urmare, Valve a luat măsuri pentru a se asigura că nu va exista prea multă aglomerare pe Steam în această perioadă, limitând de săptămâna aceasta update-urile automate doar la jocurile pe care le-ați atins în ultimele trei zile. Compania vă încurajează să vă folosiți de opțiunile incluse în Steam pentru programarea update-urilor și limitarea vitezei de download în așa fel încât să nu fie probleme.

De asemenea, recomandă să nu dezinstalați jocuri pe care le butonați mai rar, ci mai bine să le mutați pe un HDD pe undeva, să nu fiți nevoiți să le descărcați iar atunci când vă apucă iar pofta de Deus Ex.

Bine, pe la noi nu cred că vor fi probleme cu lățimea de bandă, fiind și ceva servere de caching în proximitatea noastră, dar partea de partea cu update-urile tot se aplică la nivel global.

[Valve]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button