GamingPC&Consoles

Steam te va ajuta să gasești cel mai bun preț pentru jocuri

Dacă intrați pe aplicații de livrat mâncare precum Bolt Food, veți observa că unele dintre acestea afișează cel mai bun preț din ultima perioada pentru un produs anume. Asta nu este o întâmplare, ci o măsură venită din partea Uniunii Europene, iar de-acum se va aplica și unor platforme online. Printre aceastea se numără și Steam, iar de aici înainte vom putea găsi cel mai bun preț pentru un joc fără să stăm să căutăm pe site-uri third-party.

Steam comparator preturi

Treaba funcționează super ușor. Odată ce intri pe pagina de Steam a unui joc, va fi afișat prețul, iar alături de acesta o să vezi și cel mai bun preț din ultimele 30 de zile. În felul ăsta vei ști dacă este o ocazie bună să îl cumperi, sau dacă o să aștepți până la următoarea serie de reduceri masive. Iar dacă titlul care te interesează a fost parte a vreunei campanii de reduceri recente, vei fi de asemenea informat.

Noua funcție a Steam îi va ajuta pe gamerii răbdători să pună mâna pe jocurile dorite la cele mai bune prețuri. Să zicem că ai Red Dead Redemption 2 care este la reducere la 40€, dar în ultima luna a fost parte dintr-o reducere care l-a avut listat la 25€. În cazul ăsta, vei ști că la un moment dat a fost cu 15€ mai ieftin și cu siguranță va reveni la prețul ăla. La final de zi, salvezi niște bani cu care poți să cumperi unul sau mai multe jocuri extra în timpul unei campanii de reducere.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button