PC&Consoles

Steam își schimbă fața

Valve nu stă degeaba în timp ce nu anunță Half-Life 3, în schimb compania se pregătește să implementeze câteva schimbări majore pentru serviciul de distribuție Steam.

Pe parcursul următoarelor săptămâni, Steam va suferi câteva schimbări însemnate la pagina sa principală. Valve intenționează să facă descoperirea jocurilor ceva mai ușoară prin implementarea câtorva modificări care poate vor mai reduce aglomerarea cu lucruri inutile.

Vor fi evidențiate secțiunile cu cele mai vândute lansări noi, cu activitatea prietenilor, iar jocurile culese de Steam Curators vor fi mai vizibile. Noua interfață include opțiuni mai multe pentru a permite utilizatorului să clarifice ce exact vrea să vadă pe prima pagină de Steam. Ce genuri de jocuri preferă, ce platforme favorizează și tot așa.

Aceste schimbări ar trebui să îmbunătățească vizibilitatea jocurilor noi, a jocurilor care chiar sunt relevante pentru utilizatori și ar trebui să mai scadă din spam.

Așa că dacă Steam se schimbă la față de luna viitoare, acum știți de ce.

[PC Invasion]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

13 Comments

    1. TF2 cel mai probabil sa il schimbe. CS GO chiar nu au de ce sa il schimbe, primeste updates si deja produce bani. Dota 2 de asemenea, a primit si update-ul masiv reborn, chiar nu au de ce sa faca dota 3.

    2. Frica va mai este ca nu o să mai puteți juca jocul 😂😂😂 tipic românilor .
      CS Source a apărut în timp ce 1.6 era foarte popular și tot așa a apărut și CS GO . Si atunci tot așa au sărit multi de cur in sus ca nu o să mai poată juca noul joc .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close