PC&Consoles

Steam începe noul an chinezesc cu oferte la mii de jocuri

Valve se folosește de mai orice ocazie pentru a oferi reduceri pentru miile de jocuri de pe Steam, iar intrarea în noul an chinezesc nu face excepție. Tot cu această ocazie, Valve a făcut și ceva actualizări importante pentru Wishlist.

Începând de aseară, 15 februarie, și până pe 19 februarie, majoritatea jocurilor de pe Steam sunt la reducere, iar printre acestea se numără și câteva care nu au avut parte de niciun fel de ofertă specială în perioada sărbătorilor de iarnă. Un astfel de exemplu este Nioh: Complete Edition.

Deși reducerile sunt în foarte mare parte aceleași pe care le-am putut vedea și în preajma Crăciunului, cei care au ezitat – sau mai degrabă au rămas fără fonduri – pot acum să-și completeze colecția de jocuri de pe Steam.

Tot cu această ocazie, Valve a făcut și o actualizare destul de importantă în ceea ce privește Wishlistul / Lista de dorințe, care include acum ceva mai multe informații despre jocurile incluse. În plus, acestea pot fi rearanjate mult mai ușor, dar și filtrate în funcție de un număr surprinzător de factori, printre care reducerile oferite, prețul maxim, ba chiar și să arate numai jocurile care nu depășesc fondurile din Walletul sau portofelul virtual de pe Steam al fiecăruia.

În cele din urmă, tot în acest weekend, mai precis începând de aseară și până duminică seara, 18 februarie, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege poate fi jucat gratuit, pregătindu-ne astfel pentru începutul primului sezon, denumit Operațiunea Chimera, din cel de-al treilea an – sau mai bine zis al treilea Season Pass – al jocului. Progresul jucătorilor din timpul weekendului gratuit va fi salvat și va putea fi continuat în cazul în care cumpără jocul ulterior, iar acesta include oferte pentru aproape toate versiunile, cu excepția celei Starter.

[Ubisoft] [Valve]

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button