PC&Consoles

Steam implicat in scandal politic

Zilele trecute Electronic Arts era in panica pentru ca Mass Effect era folosit fara voia lor in campania electorala din SUA, iar acum si Steam este implicat in incidente politice.

Un individ numit Duncan Hunter, din San Diego, tot din SUA, este acuzat ca ar fi deturnat fonduri din campania sa electorala. Dar in loc sa ii puna in pe undeva printr-un rai fiscal… nu ca asta ar da prea multe rezultate in ultima vreme, i-a bagat in Steam.

Mai exact, individul cu pricina este acuzat ca intre 13 octombrie si 16 decembrie a cheltuit mai bine de 1300 de dolari din banii pe care i-a strans pentru campania sa electorala pe Steam. Conform legii, nu prea avea voie sa faca asta cu banii acestia, dar din moment ce in acea perioada erau lansate pe Steam cele mai mari jocuri ale anului, e usor de inteles cum s-a putut lasa carat de val.

Avand in vedere ca majoritatea politicienilor tind sa cheltuiasca banii din campanii pe tot soiul de lucruri… sa zicem predominant ilegale si care submineaza democratia, faptul ca acest fonduri au fost sustrase doar pentru a cumpara jocuri pe Steam este chiar amuzant. Hunter sustine ca achizitiile au fost facute de fiul lui si ca suma va fi returnata.

[Zam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button