Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Steam Holiday Auction a avut un glitch!

/
/
/
/
image

Gaselnita de iarna a lui Valve, denumita Steam Holiday Auction, a pornit cu un schiopatat, din cauza unui exploit. Ideea acestei campanii era sa primesti „nestemate”.

Steam, prin schimburi de cartonase si de alte obiecte, sau prin cumpararea de „gems” direct de pe Piata, iti permite sa licitezi cu aceste nestemate pentru a castiga jocuri. La putin timp dupa lansare, mai multi utilizatori Reddit au observat ca unele conturi de Steam aveau milioane, ba chiar miliarde de nestemate, care, transformate in bani, valorau cateva mii de dolari.  Valve a intervenit imediat si a oprit campania, ba chiar i-a rasplatit pe cei care au apucat sa faca trade cu nestemate, oferindu-le un cadou din partea casei, o copie de Counter-Strike: Global Offensive.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

3 Comments

    • CS go e 8-10 euro Far Cry 4 doar ce a aparut si e undeva la 50 de euro :)), sa nu uitam ca Steam este totusi o afacere :), nu fac nimica din care ei sa nu iasa in castig

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar