Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Steam Halloween Sale 2018 a început

/
/
/
img

Dacă vă plac jocurile de groază, sau care măcar au tangențial îngrămădit ceva înfricoșător pe acolo, veți găsi în acest moment pe Steam un număr foarte mare de astfel de jocuri la preț redus.

Steam Halloween Sale 2018 a început, și vă oferă posibilitatea ca până pe 1 noiembrie să puneți mâna pe o varietate de titluri ce se încadrează în tematica perioadei, la prețuri destul de mici. Lista de jocuri este destul de mare, dar dacă vreți câteva recomandări, v-am pregătit o selecție de jocuri pe care poate ați vrea să le încercați:

Promoția Steam Halloween Sale 2018 este disponibilă pentru doar câteva zile, așa că ar fi bine să profitați de ea cât puteți. Bine, luna viitoare va începe marea promoție de toamnă de pe Steam, în cadrul căreia majoritatea jocurilor din această promoție, și cam toate celelalte, vor fi la preț redus. Așa că probabil nu prea e motiv de grabă în cazul în care încă portofelul încă se ascunde.

[Steam]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar