GamingRSS PaginaDeMedia

Steam Game Festival aduce peste 500 de demo-uri gratuite

Din moment ce nu doar AAA-urile pot cuceri inimile gamerilor de pretutindeni, Steam Game Festival este ocazia perfectă pentru ca toți curioșii să se adune cu mic, cu mare și să se joace fel de fel de indie-uri.

Unele mai populare, altele mai underground, creațiile dezvoltatorilor independenți își vor face loc și pe platforma celor de la Valve. Cu ocazia asta, în perioada 3-9 februarie, Steam Game Festival va fi evenimentul în cadrul căruia vei putea încerca peste 500 de astfel de jocuri.

Demo-urile oferite îi vor ajuta pe dezvoltatori să capete mai mult feedback și să se bucure de sugestii și opinii, în vreme ce curioșii le vor putea juca înainte de a se decide dacă să cumpere jocurile full sau nu.

Iată o alternativă interesantă pentru toate evenimentele dedicate gaming-ului care au fost anulate din cauza pandemiei. Steam Game Festival este în esență chiar un game jam. Participanții vor putea intra în legătură directă cu dezvoltatorii, vor fi și livestream-uri și tot felul de alte nebunii.

Astfel, începând de miercuri, se dă startul la butonatul a peste 500 de demo-uri. Printre acestea se numără inclusiv:

  • Fling to the Finish
  • Black Book
  • Graven
  • Shady Knight
  • The Riftbreaker
  • Children of Silent Town
  • Narita Boy

Pe unele le știți, de altele habar n-aveți. Și tocmai ăsta este farmecul.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button