Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Steam Direct va costa doar 100 de dolari

/
/
/
img

Valve anunță că a stabilit ce preț va avea sistemul Steam Direct de publicare a jocurilor. Pentru ca oricine să poată să vândă un joc pe Steam, va trebui să plătească suma de 100 de dolari per titlu.

După achitarea sumei, nu va mai exista un procedeu de votare, așa cum este acum prin Greenlight. Jocul va fi publicat pe Steam, desigur după ce se aruncă măcar un ochi peste el pentru ca nu cumva să apară ceva ce nu trebuie, ca jocuri furate sau jafuri abjecte.

Pentru a mai ajuta la scăderea ponderii gunoiului, Valve promite că va extinde opțiunile pe care el au la dispoziție Steam Curators, cum ar fi prin implementarea unei metode prin care cei care fac parte din acest program și își iau treaba în serios să primească acces înainte de lansare la jocuri. Alte modificări includ abilitatea de-a crea liste și de-a pune clipuri video alături de jocurile din acele liste.

Valve încă n-a anunțat data la care va fi implementat Steam Direct și update-ul ce va îmbunătăți sistemul Steam Curators. Poate când se va întâmpla, lista de lansări noi de pe Steam nu va mai fi atât de deprimantă.

[Valve]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar