PC&Consoles

La o lună după lansare, Steam deck are peste 2000 de jocuri verificate și compatibile

Autor: Matei Pană

Consola portabilă (sau mai bine spus mini PC-ul) a celor de la Valve, Steam Deck, a împlinit o lună de când a fost lansată pentru public. În acest weekend, Valve a publicat un breakdown unde a oferit informații despre consolă dintr-o nouă perspectivă, acum că Steam Deck este pe piață deja de ceva timp. Pe lângă aceste date, Valve a lansat un videoclip care se concentrează pe noi feature-uri adăugate consolei, pe update-uri și pe planurile de viitor pe care Valve le are cu mica lor mare consolă.

Cei de la Valve spun că în prezent, checkpoint-ul de 2000 de titluri fully compatible disponibile pe Steam Deck a fost întrecut, iar performance-ul acestor jocuri depinde foarte mult de modelul de Steam Deck pe care acestea sunt rulate. Acestea fiind spuse, nu ne putem aștepta ca fiecare din aceste 2000 și ceva de jocuri să ruleze perfect pe fiecare model de Steam Deck, dar din moment ce aceste jocuri au fost verificate și supuse unor teste de performanță, toate ar trebui să meargă cel puțin decent.

Valve spun că au intenția de a aduce pe consola portabilă cât mai multe titluri de pe Steam, cât mai repede posibil. Pentru o listă cu titlurile care sunt disponibile până în momentul de față, puteți intra aici.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button