GamingȘtiri

Poți câștiga un Steam Deck în fiecare minut dacă te uiți la The Game Awards

Steam Deck este un dispozitiv special, iar mulți dintre noi își doresc unul. Este o consolă portabilă mai puternică decât un Switch, care rulează din ce în ce mai multe jocuri de pe Steam la o calitate acceptabilă și este și foarte bine construită pe deasupra.

Ei bine, dacă ai stat pe gânduri până acum și nu ți-ai cumpărat unul, trebuie să știi că Valve oferă câte un Steam Deck pe minut dacă te uiți la The Game Awards prin Steam. Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi în prealabil și să îndeplinești câteva condiții simple.

  1. Ca să fii eligibil, trebuie să te afli în Statele Unite, Canada, Marea Britanie sau Uniunea Europeană.
  2. Trebuie să fi cumpărat ceva de pe Steam în perioada 14 noiembrie 2021 – 14 noiembrie 2022.
  3. Contul tău trebuie să nu fie limitat de vreun ban sau vreo altă problemă de genul acesta.

După ce te înregistrezi folosind link-ul de aici, poți să îți setezi și un reminder care să-ți vină direct din Steam când evenimentul începe și poți inclusiv să adaugi event-ul în aplicația de calendar pe care o folosești, ca să te asiguri că nu ratezi nimic.

Partea cea mai bună este că Valve pune la bătaie varianta de top a Steam Deck, cea cu 512GB stocare și sticlă mată pe ecran, iar ăsta e încă un motiv în plus (de parcă un Steam Deck gratis în fiecare minut nu era deja un motiv bun) să te uiți și tu la The Game Awards.

Și vei avea și la ce să te uiți, pentru că se anunță un show pe cinste. Bătălia pentru prestigiosul titlu de „Game of the Year” se dă între Elden Ring și God of War: Ragnarok iar ambele au șanse reale să câștige. Mai mult, vor fi înmânate mai multe premii pentru diferite categorii, cum ar fi premiul pentru cel mai anticipat joc și pentru cel mai bun joc multiplayer.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button