PC&Consoles

Steam Deck a primit un update care adaugă lock screen și switch între aplicații

Autor: Matei Pană

Steam Deck a primit în ultimul update al sistemului de operare mai multe îmbunătățiri și lucruri noi, cum ar fi noul lock screen. Acum, posesorii de Steam Deck își pot securiza mini-consola cu un cod de șase cifre. Pe lângă asta, avem și un update al paginii de achievement-uri, care acum se încarcă mai rapid și te lasă să vezi statistici globale, dar și pe cele ale prietenilor tăi.

Un alt update foarte important este posibilitatea de a da switch între aplicații. Sincer, nu înțeleg de ce treaba asta nu a existat de la început, mai ales că Steam Deck este văzut ca un PC în miniatură. Mic sau mare, m-aș aștepta ca un PC să mă lase să schimb ușor aplicațiile, dar mai bine mai târziu decât niciodată.

Cele de mai sus sunt doar o parte din noutățile cu care vine noul update al Steam Deck-ului. O listă completă poate fi găsită pe site-ul Steam. Printre acestea se mai numără și un refresh adus secțiunilor Add friend și Pending Requestsniște bug fixes și îmbunătățiri de performanță pentru utilizatorii cu foarte multe jocuri în librăriile Steam

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button