Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Steam Controller-ul ofera posibilitatea unui gamer fara o mana sa joace Skyrim

/
/
/

Steam Controller-ul nu este chiar in topul preferintelor gamerilor traditionali, traznaia celor de la Valve care arata initial ca o bufnita, fiind considerata un dispozitiv ciudat, dar acesta s-a dovedit suprinzator de practic.

Lucru pe care l-a descoperit si un gamer de PC, Steam Controller -ul dovedindu-se pe cat de ciudat in aspect si layout, pe atat de practic, mai ales pentru tanarul Chris Hepburn, care din nefericire este invalid, domnului Hepburn lipsindu-i mana stanga. Element care in mod normal ar stapani pornirile de gamer in astfel de situatii, totusi Chris nu s-a dat batut si a customizat controller-ul sau Steam pentru a putea experimenta Skyrim.

Practic ceea ce a facut Chris a fost sa foloseasca functia de customizare a controller-ului, reorganizand butoanele pentru a putea juca Skyrim, ba mai mult, a mers atat de departe incat schema de control este aproape imposibila pentru un jucator traditional, totusi el se descurca de minune … cu o singura mana.

Este inca o dovada de ingeniozitate din partea comunitatii de PC si inca un motiv pentru care realizatorii de console ar trebuii sa se gandeasca si ei la astfel de controllere, cu toate ca nu chiar atat de futuriste, pe care sa poti sa iti schimbi aranjamentul butoanelor, iar aici discutam de produse „out of the box”!

Pana una alta iata aventura lui Chris in Skyrim utilizand Steam Controller-ul.

[Chris Hepburn]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar